Lokalt erhvervsliv

Et stærkt lokalt erhvervsliv er rygraden i vores lokale velstand. Derfor er det også enormt vigtigt, at vi på Christiansborg giver virksomhederne de bedst mulige vilkår for at drive forretning – for vi sætter nogle rammer, der rækker langt ind i virksomhedernes hverdag.

Gennem mine mange år som folketingsmedlem har jeg derfor haft et skarpt øje på de lokale virksomheder i min kreds. Det har især været vigtigt for mig at komme ud og se en masse forskellige typer af virksomheder i øjnene og høre om både deres udvikling og udfordringer – og det giver mig stor inspiration til mit politiske arbejde.

Så hvis du har en virksomhed – eller kender en – som jeg må besøge, så hører jeg meget gerne fra dig. For det er ingen hemmelighed, at den social-demokratiske regering ikke ligefrem forsøger at gøre det nemmere at drive virksomhed i Danmark – og det skal vi lave om på. 

Om det er en manglende motorvej, der hæmmer udvikling, en forvridende skat eller noget helt tredje – jeg er klar til en snak om lige netop det, der er vigtigt for jeres virksomhed.

Jeg håber på at høre fra dig!Gennem årene har jeg besøgt mange forskellige virksomheder. 


Her et billede fra mit besøg hos Scanmetals i Slagelse.